Service och reparation.

För alla milen med bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobiltetsgaranti eller Vägassistans.

Din bil vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos en auktoriserad verkstad är den alltid i trygga händer. Vi vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv.

Originalservice. För bilar upp till 3 år.
Originalservice är ett samlingsbegrepp som innefattar de olika servicemoment som skall utföras på din bil. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept. Servicepunkterna skiljer sig något åt mellan olika bilmodeller. Dessutom förlängs Mobilitetsgarantin automatiskt.

Originalservice 4+. För bilar från 4 till 8 år.
Om din bil är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men till ett lägre pris på själva servicen och eventuella efterföljande reparationer. Dessutom förlängs Mobilitetsgarantin automatiskt.

Originalservice 8+. För bilar 8 år och äldre.
Om din bil är över åtta år kan vi erbjuda Originalservice 8+. Servicen är densamma som en Originalservice, men till ett ännu lägre pris på själva servicen och eventuella efterföljande reparationer. Dessutom förlängs Mobilitetsgarantin automatiskt.

Basservice.
I stället för Originalservice 8+, bil som är åtta år eller äldre finns även Basservice. Samma detaljomsorg och originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 995 kr. Vägassistans i 12 månader ingår

© 2024 Swärd Bil. All rights reserved.